Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Ensenyament no sanciona el professor de Lleida que va dir que ser gai és antinatural

Comparteix
0Shares

El professor de Filosofia de l’Institut Samuel Gili i Gaya de Lleida que va afirmar a classe que “ser homosexual és antinatural, és com un coix o un borni, és inexplicable” ha demanat disculpes als estudiants per les seves afirmacions, i la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat no el sancionarà ni li obrirà cap expedient.

A més de trobar-se amb els alumnes i disculpar-se davant d’ells, el professor també s’ha reunit amb la directora de l’institut, Carmen Panadés, amb dos inspectors, i amb el director dels serveis territorials d’Ensenyament a Lleida, Miguel Ángel Cullerés.

Les declaracions d’aquest docent, de 64 anys i amb 40 d’experiència com a professor, van motivar el dimecres una manifestació de més de 200 alumnes, i, segons va explicar la directora durant la protesta, el professor pateix una malaltia cardíaca i està de baixa.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari