Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Berga posa en marxa el compte enrere cap al referèndum

Comparteix
0Shares

L’Ajuntament de Berga, governat per la CUP, ha col·locat un marcador a la façana de l’edifici consistorial per contar els dies, hores, minuts i segons que falten per la celebració del referèndum del proper 1 d’octubre. Aquest no és el primer cop que es penja un comptador a la façana de l’Ajuntament, ja es va fer per la consulta del 9-N i també per les eleccions del 27-S.

L’aparell s’ha penjat poques hores després que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, hagin anunciat la data i pregunta en una declaració institucional des del Pati dels Tarongers del Palau de la Generalitat. Amb la pregunta ‘Vol que Catalunya sigui un estat independent en forma de república’, el referèndum s’ha fixat pel dia 1 d’octubre.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari