Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El ridícul d’Albiol intentant atacar Sala i Martín i el vet del Barça a l’Aràbia Saudita

Comparteix
0Shares

Albiol fa el ridícul intentant atacar Sala i Martín. El president del PP de Catalunya ha intentat deixar en evidència l’economista Xavier Sala i Martín i n’ha sortit malparat. Albiol ha dit a Twitter: ‘Hola, Sala i Martín, em faria molta il·lusió que m’enviessis aquest llibre que vas escriure per a la Fundació FAES amb pròleg d’Esperanza Aguirre’.

Xavier García Albiol

@Albiol_XG

Hola @XSalaimartin me haría mucha ilusión que me enviaras este libro que escribiste para la Fundación FAES con prólogo de Esperanza Aguirre😉

Sala i Martín li ha respost amb una sèrie de piulets, en què li ha dit: ‘Doncs a mi m’agradaria que els dirigents polítics del meu país sabessin llegir. Jo no he escrit cap llibre per a la FAES. Si sabessis llegir veuries que el document que esmentes és la transcripció que va fer la FAES d’una conferència que vaig fer a Madrid. La FAES va transcriure el que vaig dir en aquella conferència i ells mateixos ho van editar, hi van posar un pròleg d’Esperanza Aguirre i ho van publicar. Si sabessis llegir, veuries que el tema de la conferència és sobre la meva investigació sobre l’evolució de les desigualtats al món. Que tu ho vulguis barrejar amb la política donant entenent que jo vaig col·laborar amb la FAES en temes de catalanisme demostra que no tens nivell intel·lectual ni per a entendre el que llegeixes ni per a ser un dirigent polític. Jo sempre he defensat poder parlar amb tot el món, i fer conferències a tot el món, inclosa la FAES. En qualsevol cas, aquesta conferència va tenir lloc el 2005, abans de la deriva neofeixista del PP.’

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari