Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

ATEMPTAT LONDRES Londres acomiada Ignacio Echeverría

Comparteix
0Shares

Londres s’acomiada aquest vespre de l’espanyol Ignacio Echeverría. La família farà una missa en record seu. Scotland Yard, 6 dies després de l’atemptat, ha confirmat finalment que és una de les 8 víctimes mortals.

Els pares i germans del banquer de 39 anys el recordaran en una missa a dos quarts de 10 de la nit hora catalana a l’Església Holy Apostles, al barri de Pimlico. L’oficiarà el bisbe de Tuy, el seu poble natal de Galícia, Luis Quinteiro.

Segons va explicar el jutge forense a la família, avui li feien l’autòpsia i demà repatriaran el cos. Els mitjans britànics han batejat Echeverria com l’heroi del monopatí perquè es va enfrontar als tres terroristes amb l’skate per defensar una dona.

Les seves restes arribaran a la base aèria de Torrejón de Ardoz en un avió de l’Estat, juntament amb la família, després que avui el govern espanyol li ha concedit la Gran Creu de l’Ordre del Mèrit Civil.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari