Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Pablo Iglesias, “el referèndum unilateral NO és acceptable”

Comparteix
0Shares

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha deixat clara avui l’oposició de la direcció de Podem al referèndum unilateral a Catalunya.  Ha dit que el referèndum sobre la independència de Catalunya sense l’acord amb l’estat ‘pot ser un exercici legítim’ per expressar políticament ‘un desig’, però que ‘no és un referèndum acceptable’. Perquè diu que per ser ‘seriós i viable’ hauria de ser legal i pactat.

‘Això no serà un referèndum legal, ni verificable, ni servirà per exercir el dret a decidir. Pot ser una manifestació legítima que no s’ha de criminalitzar, però no un referèndum legal’, ha afirmat en una entrevista a RNE.

‘La nostra posició és clara’, ha afegit. I diu que a Podem no li sembla malament que hi hagi ‘expressions polítiques d’un desig’, però ha tret importància a la convocatòria del referèndum i se n’ha distanciat. ‘El que vol fer el president de la Generalitat pot ser acceptable com a manifestació política, però no és un referèndum acceptable’, ha insistit.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari