Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Identificats dos dels autors dels atemptats de Londres

Comparteix
0Shares

Han estat identificats com a Khuram Shazad Butt i Rachid Redouane

La Policia Metropolitana ha revelat les identitats de dos dels responsables dels atemptats de Londres que van deixar set persones mortes i gairebé una cinquantena de ferits. Els tres atacants van ser abatuts per agents de policia pocs minuts després de rebre l’avís de l’atac.

‘Encara que encara falta una identificació formal, els detectius creuen que coneixen les identitats dels atacants. Creuen que són Khuram Shazad Butt i Rachid Redouane, tots dos habitants del barri de Barking, a l’est de Londres’, ha informat la policia.

Butt tenia vint-i-set anys i era un ciutadà britànic nascut al Pakistan. Rdouane, també conegut com a Elkhdar, tenia trenta anys i tenia ascendència marroquina i líbia.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari