Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El govern tira endavant la compra de les urnes malgrat les amenaces de l’estat

Comparteix
0Shares

En la conferència de premsa posterior al consell de govern la portaveu Neus Munté ha respost a les amenaces de l’estat espanyol sobre la licitació de la compra d’urnes i ha dit que protegirà els funcionaris en aquest procediment: ‘El tràmit per a comprar urnes va endavant. Hem optat per donar la màxima protecció als treballadors públics’. Aquesta protecció, segons que ha explicat, l’assumiran els polítics, és a dir, alt càrrecs del govern per tal que els funcionaris puguin treballar ‘amb tranquil·litat’.

Com ja va explicar la mateixa consellera de Governació, Meritxell Borràs, que va sortir al pas d’una informació ‘falsa’ de La Vanguardia, la mesa de contractació de les urnes, en lloc d’estar formada per funcionaris, hi ha alts càrrecs de la Generalitat.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari