Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“ARA”Un policia francès redueix un atacant que volia agredir un agent amb un martell davant de Notre-Dame

Comparteix
0Shares

Un policia francès ha disparat i ferit a un home que ha intentat agredir un company seu amb un martell a l’esplanada de Notre Dame, l’emblemàtica catedral parisenca. La policia de la capital ha alertat a través de Twitter d”una intervenció policíaca en marxa’ als voltants del popular temple i ha avisat als ciutadans i turistes que evitin la zona.

A quarts de sis de la tarda la policia ha donat la situació per controlada amb un policia ferit i l’autor dels fets neutralitzat i enviat a l’hospital.

El policia que era blanc de l’atac ha resultat lleument ferit i segons que informa Libération, hauria estat un altre agent el que hauria usat l’arma per a disparar. Altres mitjans també apunten que l’atacant ja havia amenaçat prèviament tres persones.

Aquest fet, sobre el qual no hi ha més detalls, es produeix tres dies després de l’atemptat a Londres, en el qual va haver-hi set morts, i a cinc dies de la primera volta de les eleccions parlamentàries a França.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari