Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VIDEO” Propietari gallec d’un bar de Londres va salvar de l’atac un grup de ciutadans

Comparteix
0Shares

El seu nom és Sergio Fariña, és de Pontevedra i té un bar anomenat Arthur Hooper’s , situat al bell mig de la zona del mercat de Borough, just on hi va haver els atacs de dissabte a la nit.

Precisament aquella nit el Sergio estava al bar i va veure com començava a entrar-hi gent que fugia d’algú. Sense pensar-s’ho dues vegades, va permetre que els ciutadans es refugiessin al seu local, i quan van ser-hi tots a dins, va tancar les portes i va començar a abaixar la persiana de fora. Quan la persiana metàl·lica estava a mitja altura, van arribar els atacants armats amb un ganivet i van provar d’entrar-hi. La sang freda d’en Sergio, que retenia la porta perquè el criminal no l’obrís, va permetre evitar el que hauria pogut ser una massacre.

Avui el bar estarà tancat.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari