Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VIDEO” Cinc morts en un tiroteig a Orlando

Comparteix
0Shares

Un tiroteig a Orlando (Florida) s’ha saldat amb cinc morts, inclòs l’atacant, segons que ha informat el xèrif del comtat d’Orange. Quan els agents de policia han arribat al lloc dels fets s’han trobat quatre cadàvers, entre ells el de l’atacant que s’ha suïcidat. La cinquena víctima ha mort a l’hospital. El tiroteig s’han produït en una zona de negocis als suburbis de la ciutat. ‘No podem establir cap vincle entre aquest incident i el terrorisme global’, ha dit.

S’han tallat els accessos a la zona, on hi ha una dotzena de vehicles de la policia. Es desconeix ara mateix què ha motivat l’atacant a començar el tiroteig. Però la policia informa que podria ser un antic empleat del negoci on ha disparat. Membres de l’FBI coopera en la investigació.

Fa gairebé un any, Orlando va patir l’atac més sagnant que es recorda. Un agressor va tirotejar el públic que assistia una festa gai a la discoteca Pulse. Hi van morir quaranta-nou persones.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari