Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Apareixen banderes espanyoles i esvàstiques a les urnes gegants de l’ANC de …

Comparteix
0Shares

Apareixen banderes espanyoles i esvàstiques a les urnes gegants de l’ANC de Matadepera

L’Assemblea Nacional Catalana va instal·lar diverses urnes gegants al municipi de Matadepera la setmana passada. La inciativa forma part de la campanya de l’entitat sobiranista a favor del sí en el referèndum. Les anomenades ‘gigaurnes’, de l’alçada d’una persones i fetes de cartró, estan coronades per una papereta amb un sí majúscul.

Però no han restat intactes gaires dies. Entre ahir i avui, totes han aparegut vandalitzades. En dues s’hi han pintat banderes espanyoles de banda i banda, i en una tercera, s’hi ha escrit ‘nazis’ acompanyat d’un dibuix que posa de costat l’estrella de l’estelada i l’esvàstica.

L’ANC de Matadepera ha denunciat els fets a Twitter i ha dit: ‘Pintades ridícules. Ni cas. Es posen en evidència ells mateixos.’

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari