Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Set ferits, un crític, en un xoc entre un taxi i un cotxe en la Diagonal

Comparteix
0Shares

Set persones, la majoria joves, han quedat ferides de diferent consideració, una d’elles està en estat crític, en un accident entre un taxi i un turisme, la conductora del qual anava beguda, ocorregut aquest matí a l’avinguda de la Diagonal de Barcelona.

Segons han explicat a Efe fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), en l’accident hi ha hagut un ferit crític, un altre greu, 3 menys greus i 2 lleus, entre els que podria trobar-se el taxista, que té 54 anys, mentre que les edats de la resta dels ferits oscil·len entre els 20 i els 24 anys.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha informat que la conductora del vehicle privat, una jove de 24 anys, ha donat positiu en el control d’alcoholèmia que se li ha practicat.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari