Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La reacció de Puigdemont a l’ascens del Girona

Comparteix
0Shares
L’onze del Girona FC que ha aconseguit l’ascens | @gironafc
Carles Puigdemont ha estat un dels espectadors d’excepció de l’històric ascens del Girona a primera. “Gràcies equip! Gràcies afició! Gràcies Girona!”, ha estat la reacció del president de la Generalitat i exalcalde de la capital gironina. Abans, amb una altra piulada, no s’havia estat de reivindicar la ciutat: “ra sí! Ja som de Primera també en futbol! Felicitats a tots!”.

A la quarta va la vençuda

A la quarta ha anat la vençuda. El Girona FC és per fi equip de Primera Divisió. Ha costat Déu i ajuda per aconseguir per primera vegada l’ascens a la màxima competició. Ho ha fet en el segon match ball en un partit sense història contra el Saragossa (0-0).
Mostra la imatge al Twitter
Els dos equips en tenien prou amb un punt –el Girona per pujar i els aragonesos per no baixar- i no han fet cap esforç per marcar. De fet, el mateix entrenador dels gironins ja havia admès que era el resultat més probable i ha hagut moments amb menys tensió competitiva que un amistós.

L’ascens del Girona és un premi a la constància. Arriba després dels frustrats intents del 2013, 2015 i 2016, especialment recordat el primer i l’últim any, Almeria i Osasuna respectivament van evitar la pujada a la màxima categoria.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari