Press "Enter" to skip to content

Cristiano Ronaldo 鈥淓ls que em critiquen ara han de callar, som els millors鈥

Puntuaci贸 dels lectors

Cristiano, m脿xim golejador de la Champions en la nit de la consagraci贸 d鈥橧sco

El madridisme va viure una nit rodona a Cardiff: primer equip que revalida la Champions des que es va batejar amb aquest nom, doblet i la sensaci贸 que els pr貌xims mesos poden seguir manant gr脿cies a operacions de mercat encertades, com Isco, Asensio o Casemiro. I al mig de l鈥檈scenari, fent de protagonista, un Cristiano Ronaldo que va marcar dos dels quatre gols contra els campions italians, per poder acabar per cinquena temporada consecutiva com a m脿xim golejador de la Champions -supera Lionel Messi per un gol-. L鈥檃rgent铆 n鈥檋avia fet 11 fins a topar precisament amb la Juve, als quarts de final. Per貌 contra una defensa que havia rebut tres gols durant tot el seu periple fins a terres gal路leses, Cristiano en va fer dos. Un cop d鈥檃utoritat del davanter de Madeira a Lionel Messi, el rival amb qui competeix per tenir m茅s t铆tols de millor jugador de l鈥檃ny, i de passada, un altre cop a Gianluigi Buffon, l鈥檃ltre candidat fins ahir a guanyar tant la Pilota d鈥橭r, atorgada per la revista France Football, com el premi The Best, entregat per la FIFA.

Cristiano, amb 32 anys, va guanyar la seva quarta Lliga de Campions, la tercera amb el Reial Madrid, en una nit en qu猫 va tornar a demostrar com s鈥檋a anat reinventant com a futbolista. Quan va guanyar la seva primera Champions, amb el Manchester United contra el Chelsea, era un extrem, un jugador de banda. Ara, fort i m茅s lent, 茅s un davanter centre que ha marcat 9 dels 12 gols al primer toc. 鈥淛o responc a les cr铆tiques al camp. La gent que m鈥檋a criticat ara s鈥檋aur脿 de guardar la guitarra, som els millors. He fet un final de temporada espectacular, m鈥檋avia preparat per dies aix铆. Va ser un encert de Zidane donar-me descans, estic molt content鈥, deia el portugu猫s, desafiant, recordant les cr铆tiques rebudes fa uns mesos, quan no tenia el mateix encert golejador.

“He fet un final de temporada espectacular, m鈥檋avia preparat per dies aix铆. Va ser un encert de Zidane donar-me descans”

CRISTIANO RONALDOJUGADOR DEL MADRID

Un dels pocs jugadors blancs que no va estar content del tot va ser Gareth Bale. Mai abans una final de la Champions s鈥檋avia jugat a Gal路les, i pocs gal路lesos han guanyat el t铆tol. Per貌 just l鈥檃ny en qu猫 els astres semblaven alinear-se per permetre a Bale ser protagonista a casa, les lesions l鈥檋an castigat i Zidane va apostar per Isco de sortida. Malgrat que el t猫cnic franc猫s sempre diu que el seu trident ofensiu, Cristiano, Benzema i Bale, 茅s titular, aquesta temporada podria ser la de la defunci贸 de la BBC, per donar pas a un nou Madrid, m茅s de toc, en el qual Isco s鈥檋a convertit en una pe莽a clau.

Isco, al mig de la festa

El malagueny, el jugador que hauria pogut ser del Bar莽a, va patir a la primera part, per貌 a la segona Zidane va avan莽ar la seva posici贸 i va es va convertir en una de les claus del partit, fent sortir de polleguera una Juve fora de combat. Cardiff va veure un nou triomf a Europa del Madrid, per貌 tamb茅 va veure claus del que podria ser el futur al Santiago Bernab茅u, amb Isco manant Marco Asensio, que va marcar el quart, tal com havia fet contra el Bayern, demanant pas amb un nou estil de joc m茅s de toc, menys vertical. 鈥淣o veig el moment per firmar la renovaci贸, ser脿 aquests pr貌xims dies. Soc molt feli莽 al Madrid, el millor equip del m贸n鈥, deia Isco al final del partit, emocionat. Era la seva nit.

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilaci贸n L谩ser