Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

ARA! 100 morts i 350 ferits en un atemptat suïcida amb camió bomba a Kabul

Comparteix
0Shares
L’atemptaAlmenys 90 persones han mort i unes 380 han resultat ferides en l’atemptat suïcida amb camió bomba perpetrat a primera hora d’aquest dimecres a la zona diplomàtica de la capital de l’Afganistan, Kabul, segons han informat a l’agència de notícies Pajhwok fonts del Ministeri de Salut Pública i dels serveis de seguretat afganesos.
t ha deixat 90 morts i més de 350 ferits | Diari Català (foto: EP)

L’anterior balanç facilitat als mitjans de comunicació afganesos per un portaveu del Ministeri de Salut era de 80 morts i uns 350 ferits de diversa consideració.

Minuts abans, un portaveu del Ministeri de l’Interior afganès ha assegurat que l’atac ha deixat més de 50 morts. “Hi ha més de 50 persones mortes, incloses dones i nens, i 300 civils ferits”, ha dit Nayib Danish, portaveu del Ministeri de l’Interior afganès, en un missatge publicat a la seva pàgina de la xarxa social Facebook.

Les autoritats han confirmat que l’atac ha estat perpetrat prop de l’Ambaixada d’Alemanya, si bé a la zona es troben altres ambaixades. L’objectiu de l’atac encara no ha estat determinat. Segons informa l’agència Pajhwok, l’atemptat ha provocat ferides a diversos periodistes de la BBC i de la cadena local 1TV, que ha assegurat que els seus estudis han sofert danys materials per la deflagració.

El Ministeri de l’Interior ha indicat que les informacions preliminars apunten al fet que el vehicle utilitzat en l’atemptat ha estat un camió cisterna.

Els mitjans afganesos han publicat nombroses fotos del lloc, on es pot apreciar greus danys materials a edificis i vehicles de la zona. De moment, cap grup terrorista ha reclamat l’autoria de l’atemptat.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari