Press "Enter" to skip to content

Carles Puigdemont: “Estaria disposat a participar en un debat cara a cara amb Mariano Rajoy al Congrés”

Puntuació dels lectors

Carles Puigdemont: “Estaria disposat a participar en un debat cara a cara amb Mariano Rajoy al Congrés”

La directora de l’ARA, Esther Vera, i el subdirector David Miró entrevisten el president Carles Puigdemont en una setmana decisiva per al Procés. En aquest fragment de l’entrevista que es publicarà demà, diumenge 4 de juny, a l’ARA, el president explica que estaria disposat a debatre cara a cara al Congrés amb Mariano Rajoy. També puntualitza que la pregunta del referèndum serà clara tant per als qui voten com per als qui renunciïn a votar.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser