Press "Enter" to skip to content

Ha mort Carles Capdevila, director fundador del diari Ara

PuntuaciĂł dels lectors

041217IMG_0160-copia-e1492257405411-604x270 (1)

El periodista Carles Capdevila s’ha mort aquesta nit, desprĂ©s d’una llarga batalla contra el cĂ ncer que ell mateix ha anat relatant aquests darrers mesos en els seus articles. El diari Ara ha anunciat la notĂ­cia aquest matĂ­ a les set, i ha definit Capdevila com ‘un periodista vital’.

En aquesta entrevista de mitjan abril, Capdevila explicava als lectors de VilaWeb la seva experiĂšncia en la lluita contra el cĂ ncer i feia moltes mĂ©s reflexions sobre la vida, l’amistat, la feina, l’educaciĂł, el periodisme


Carles Capdevila va nĂ©ixer als Hostalets de BalenyĂ  el 1965. En la seva llarga trajectĂČria periodĂ­stica, es destaca la direcciĂł del diari Ara, del qual va ser fundador i director els cinc primers anys. En la sessiĂł en quĂš va anunciar que plegava va dir que havia estat la feina de la seva vida.

 

Abans Carles Capdevila havia estat tambĂ© el director i presentador de programes de Catalunya RĂ dio i TV3, com ara ‘Eduqueu les criatures’ o ‘Qui els va parir’. Precisament el seu interĂšs enorme per l’educaciĂł el va portar a ser considerat un dels grans divulgadors en aquesta matĂšria. Va escriure llibres, en va parlar en centenars d’articles i hi dedicĂ  conferĂšncies, que foren un gran Ăšxit que el va fer conĂšixer mĂ©s enllĂ  del nostre paĂ­s.

Aquesta tasca fou reconeguda amb diversos premis. S’hi destaca el Premi Nacional de ComunicaciĂł, que li va ser atorgat pel ‘gran sentit de l’ùtica i de la dignitat’. El dia del lliurament va fer un dels seus discursos mĂ©s recordats, en quĂš reivindicĂ  les millors tradicions del periodisme, en temps de tanta confusiĂł.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas DepilaciĂłn LĂĄser